Blog
Στο blog μας θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα μας, επιλεγμένες συνταγές καθώς και ενημερώσεις για τις συμμετοχές μας σε εκθέσεις.
Κριτική από το Γαστρονόμο
Βραβείο Καινοτομίας
«G-FISH Γεροντίδης»
Καπνιστό συκώτι σολομού σε ελαιόλαδο
Όταν δοκίμασα για πρώτη φορά το νεότερο προϊόν του της G-Fish του Γιάννη Γεροντίδη, δυσκολεύτηκαν να μου πάρουν το βαζάκι από τα χέρια, είχε γίνει το πολύτιμό μου.
Με το κορυφαίο αυτό προϊόν κατέβηκε και η G-Fish στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ και μάλιστα απέσπασε το 1o Βραβείο Καινοτομίας στο διαγωνισμό Μαγειρεύουμε Ελλάδα, στο πλαίσιο της Έκθεσης.
Θα με εξέπληττε αν δεν το κέρδιζε: τα μικροσκοπικά κομμάτια καπνιστού συκωτιού από σολομό, μέσα σε εξαίρετο λακωνικό λάδι, είναι μεζές περιωπής, σκέτος ή σε φρυγανισμένο ψωμάκι, σε βραστές σαλάτες, σε ριζότα και μακαρονάδες.
Το προϊόν έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό αλλά ολοένα και μεγαλύτερο κοινό ξεκινά να το μαθαίνει και η ανταπόκριση είναι ενθουσιώδης, ιδιαίτερα από σεφ.
Την ιδέα του καπνιστού συκωτιού ο Γιάννης Γεροντίδης την ψάρεψε από φίλο Ρώσο που εφάρμοζε την τεχνική σε οξύρυγχους.
Το πείραμα με τους σολομούς του εκτροφείου στον Ταΰγετο πέτυχε απόλυτα και το αποτέλεσμα σε αφήνει άφωνο.