Share

Blog

Στο blog μας θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα μας, επιλεγμένες συνταγές καθώς και ενημερώσεις για τις συμμετοχές μας σε εκθέσεις.

Εξποτροφ 01-04 Φεβρουαρίου 2019

Κριτική από το Γαστρονόμο

Βραβείο Καινοτομίας

«G-FISH Γεροντίδης»
Καπνιστό συκώτι σολομού σε ελαιόλαδο

Όταν δοκίμασα για πρώτη φορά το νεότερο προϊόν του της G-Fish του Γιάννη Γεροντίδη, δυσκολεύτηκαν να μου πάρουν το βαζάκι από τα χέρια, είχε γίνει το πολύτιμό μου.

Με το κορυφαίο αυτό προϊόν κατέβηκε και η G-Fish στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ και μάλιστα απέσπασε το 1o Βραβείο Καινοτομίας στο διαγωνισμό Μαγειρεύουμε Ελλάδα, στο πλαίσιο της Έκθεσης.

Θα με εξέπληττε αν δεν το κέρδιζε: τα μικροσκοπικά κομμάτια καπνιστού συκωτιού από σολομό, μέσα σε εξαίρετο λακωνικό λάδι, είναι μεζές περιωπής, σκέτος ή σε φρυγανισμένο ψωμάκι, σε βραστές σαλάτες, σε ριζότα και μακαρονάδες.

Το προϊόν έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό αλλά ολοένα και μεγαλύτερο κοινό ξεκινά να το μαθαίνει και η ανταπόκριση είναι ενθουσιώδης, ιδιαίτερα από σεφ.

Την ιδέα του καπνιστού συκωτιού ο Γιάννης Γεροντίδης την ψάρεψε από φίλο Ρώσο που εφάρμοζε την τεχνική σε οξύρυγχους.

Το πείραμα με τους σολομούς του εκτροφείου στον Ταΰγετο πέτυχε απόλυτα και το αποτέλεσμα σε αφήνει άφωνο.

01.