Share

Blog

Στο blog μας θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα μας, επιλεγμένες συνταγές καθώς και ενημερώσεις για τις συμμετοχές μας σε εκθέσεις.

Γαστριμαργικές συμβουλές για τα προϊόντα μας

Τα καπνιστά μας: εξαιτίας του φυσικού τρόπου καπνίσματος τους ‘αναδεικνύουν’ τα αρώματα του καπνίσματος αφού τα αφήσουμε εκτός ψυγείου γύρω στα 20΄ώστε να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου ή τα ζεσταίνουμε σε φούρνο για κάποια δευτερόλεπτα. Μπορείτε να προσθέσετε ελαιόλαδο και λεμόνι ή να τα προσθέσετε σε μία πράσινη σαλάτα απογειώνοντας την γεύση της ή ακόμα να συνοδεύσετε μια πατατοσαλάτα, μια φάβα, μια φακοσαλάτα,ένα ριζότο ή να φτιάξετε μια υπέροχη μακαρονάδα ψαρικών που θα ικανοποιήσει κάθε γευστικό κάλυκα του στόματος σας !

Τα μαρινάτα μας: Ο ιδανικός μεζές του αποστάγματος (ούζο – τσίπουρο )…αδειάζοντας το περιεχόμενο του βάζου σε ένα πιάτο και προσθέτοντας λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι θα εντυπωσιάσετε και τον πιο απαιτητικό φίλο σας, κάνοντας το μπουκάλι με το ούζο ή το τσίπουρο να τελειώσει σε χρόνο ρεκόρ !

Τα αλείμματά μας: Εδώ δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ …αλείφοντάς τα σε κρακεράκια ή βάζοντας δίπλα κριτσινάκια της αρεσκείας σας, έχετε σε δευτερόλεπτα έτοιμα καναπεδάκια που θα συνοδέψουν οποιοδήποτε κρασί, μπύρα, απόσταγμα ή ακόμα και λικέρ της αρεσκείας σας αναδεικνύοντας σας σε master Chef!!!

01.