Share
δειτε πιο κατω

Βραβεια

Βραβεία & Διακρίσεις

Η G‑Fish Γεροντίδης έχει τιμηθεί με διακρίσεις και βραβεία σε σημαντικούς διαγωνισμούς, αναγνωρίζοντας την ποιότητα και το ιδιαίτερο γαστρονομικό χαρακτήρα των προϊόντων μας, αποδεικνύοντας τη σταθερή μας δέσμευση στην ποιότητα και την αυθεντική γεύση.

Ο chef Απέργης Ιάκωβος απονείμει το βραβείο Gold Innovation Affa 2022 στον κο Γεροντίδη, ιδιοκτήτη της εταιρείας G-Fish (πηγή: foodlife.gr).

Χρυσό Βραβείο Specialist Awards 2023 στην κατηγορία Αλίπαστο / Ψάρι

Αργυρό Βραβείο Specialist Awards 2023 στην κατηγορία Αλίπαστο / Ψάρι

Bραβείο Gold Innovation Affa 2022 για το καπνιστό συκώτι σολομού

1ο Βραβείο Καινοτομίας Έξποτροφ 2019 για το Καπνιστό Συκώτι Σολομού

Βραβείο Ποιότητας 2014 από τον Γαστρονόμο

Βραβείο Προϊόν της Χρονίας 2013 για το Άλειμμα Σολομού

Βραβείο 100 Κορυφαίοι Έλληνες Επιχειρηματίες 2012

Βραβείο Τα 100 Καλύτερα για την Καπνιστή Πέστροφα

Βραβείο 100 καλύτερα Προϊόντα για τον Καπνιστό Οξύρυγχο 2009

Φυσικό περιβάλλον, αγνή διατροφή, παραδοσιακή επεξεργασία

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της G‑Fish είναι το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον στο οποίο αναπτύσσονται τα ψάρια μας: τα πεντακάθαρα, πηγαία νερά του Αγίου Μάμμα στον Ταΰγετο αναβλύζουν μέσα από τη μονάδα μας, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες εκτροφής, απαλλαγμένες από βαρέα μέταλλα και ρύπους.

Για τη διατροφή των ψαριών χρησιμοποιούμε μόνο βιολογικές τροφές υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Η επεξεργασία και το κάπνισμα γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο: σε χτιστούς φούρνους, αποκλειστικά με ξύλο οξιάς. Χωρίς πρόσθετα ή χημικά, η διαδικασία αυτή προσδίδει μοναδικό άρωμα και γεμάτη, αυθεντική γεύση που κυριολεκτικά λιώνει στο στόμα.

Τα προϊόντα μας συσκευάζονται σε κενό αέρος (vacuum), ώστε να διατηρούνται φρέσκα χωρίς την προσθήκη συντηρητικών, με σεβασμό στον καταναλωτή και τη φύση.

Το Βραβείο Ποιότητας 2014 από τον Γαστρονόμο απένειμε η κ. Μαρία Δαμανάκη, επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. (πηγή: gastronomos.gr)