• Χρόνος: 30 λεπτά
  • Ευκολία: Πολύ εύκολο
  • Βασικό συστατικό: Πέστροφα

Πενες με καπνιστη πεστροφα

Μία γευστικότατη καλοκαιρινή, ελαφριά συνταγή

  • Χρόνος: 15 Λεπτά
  • Ευκολία: Εύκολο
  • Βασικό συστατικό: Πέστροφα

Σαλατα με βινεγκρετ ουζου

Μία δροσέρη και απίστευτα γευστική σαλάτα για συνοδευτικό ή και κυρίως πιάτο.

  • Χρόνος: 30 λεπτά
  • Ευκολία: Εύκολο
  • Βασικό συστατικό: Πέστροφα

Σολομος/πεστροφα σαλατα με βινεγκρετ ντοματας και βασιλικου

Φέρτε την αίσθηση των gourmet εστιατορίων στο σπίτι σας με μία μοναδική συνταγή

  • Χρόνος: 60 λεπτά
  • Ευκολία: Εύκολο
  • Βασικό συστατικό: Σολομός

Σου με μους σολομου

Μια εύκολη και προτότυπη συνταγή που θα δώσει άλλο χρώμα στο τραπέζι σας.

Φακελακι κρουστας με καπνιστη πεστροφα

Εύκολα πιτάκια-φακελάκια με καπνιστή πέστροφα.

Προϊοντα για συνταγες

Location

Fishing Farm Location: Kastori, Laconia
Tel.: 00302731057199
Read more

Distribution: Gkortsologou 111, Sparti, 23100
Tel.: 00302731026164
Read more

Οροσημα

2014: Βραβείο Ποιότητας

Η επιχείρησή μας βραβεύεται συνολικά με το Βραβείο ποιότητας καλύτερης Ιχθυοκαλλιέργειας 2014 από το περιοδικό Γαστρονόμος

2013: Προϊον της χρονιας 2013

Το περιοδικό "Τρόφιμα και Ποτά" βράβευσε τα νέα μας αλείμματα ως  προιόν της χρονιάς 2013

2012: Χορηγος Ταινιας

Η G-fish γίνεται χορηγός στην νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" και ο Γίαννης Γεροντίδης συμμετέχει σε αυτή

2012: Βραβείο Gourmet

Για άλλη μια φορά η εταιρία μας βραβεύεται για τα προϊόντα της. Αυτή την φορά η πεστροφά μας κατακτά το βραβείο gourmet 2012

2012: 100 ελληνες που κανουν την διαφορα

Το 2012 το Έθνος βραβεύει την εταιρία μας εντάσωντας μας στους "100 ελληνες που κανουν την διαφορα"

2009: Βραβείο Gourmet

Η εταιρία μας βραβεύεται για τον οξύρυγχο από το βήμα Gourmet στα 100 καλύτερα προϊόντα.

2008:Χαβιαρι σολομου

Η γκάμα μας συνεχίζει να εμπλουτίζεται με δύο νέα μοναδικά ελληνικά προϊόντα: χαβιάρι σολομού & καπνιστό χαβιάρι σολομού

2001-2002: Σολομός

2001: Παραγωγή του μοναδικού φρέσκου Ελληνικού σολομού

2002: Κυκλοφορεί στην αγορά ο πρώτος φρέσκος Ελληνικός σολομός αλλά και ο πρώτος καπνιστός Ελληνικός σολομόςι

1998: G-Fish

Η επιχείρηση αποκτά νέο όνομα:G-Fish

1993: Ίδρυση Εργαστηρίου

Ίδρυση παραδοσιακού εργαστηρίου καπνίσματος πέστροφας

1969: Ίδρυση μονάδας

Το 1969 η οικογένεια Γεροντίδη ίδρυσε στο Καστόρι Λακωνίας μία από τις πρώτες μονάδες παραγωγής πέστροφας και σολομού στην Ελλάδα. Από τότε δεν έπαψε να βελτιώνεται και να εξελίσσεται συνεχώς, καταλήγοντας σήμερα να είναι η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που παράγει gourmet ελληνικά προϊόντα όπως: καπνιστή πέστροφα, σολομό, οξύρυγχο και χαβιάρι σολομού.