Η εταιρια μας

Το 1969 η οικογένεια Γεροντίδη ίδρυσε στο Καστόρι Λακωνίας μία από τις πρώτες μονάδες παραγωγής πέστροφας και σολομού στην Ελλάδα.

Με παρουσία άνω των 40 ετών στο χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας και έχοντας ως κύριο σκοπό την παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία και διάθεση , παράγουμε γκουρμέ ελληνικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας όπως : καπνιστή πέστροφα , καπνιστό σολομό , καπνιστό οξύρρυγχο και χαβιαρι σολομού !

Τα ψάρια μας αναπτύσσονται σε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης στα πεντακάθαρα πηγαία νερά του ‘Αγ. Μάμμα’ Ταϋγέτου και οι πλέον ιδανικές τροφές που χρησιμοποιούμε, έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή όχι μόνο άριστα ποιοτικής πέστροφας αλλά και την άριστα ποιοτική παραγωγή Ελληνικού σολομού και οξύρρυγχου !

Χάρη στην εμπειρία και τις γνώσεις μας , τις παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής καθώς και στις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες , η εταιρεία μας καθίσταται ειδική σε υψηλής ποιότητας γκουρμέ και καπνιστά προιόντα ...

Χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή μέθοδο καπνίσματος με ξύλο οξιάς , τα προϊόντα μας διακρίνονται για τη λεπτή γεύση τους και το πλούσιο άρωμά τους, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Στο εργαστήριό μας εφαρμόζουμε σύστημα διασφάλισης υγιεινής κατά iso 22000 και τα προϊόντα μας συσκευάζονται σε κενό αέρος ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρήση συντηρητικών.

Η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας αλλά και ο απόλυτος σεβασμός προς τον καταναλωτή εγγυώνται προϊόντα άριστης ποιότητας και ασύγκριτης γεύσης…

χαρτης

Τοποθεσία Μονάδας: Καστόρι Λακωνίας.
Tηλ.: 2731057199
Περισσότερα εδώ

Κατάστημα: Γκορτσολόγου 111, Σπάρτη, 23100
Tηλ.: 2731026164
Περισσότερα εδώ

Οροσημα

2014: Βραβείο Ποιότητας

Η επιχείρησή μας βραβεύεται συνολικά με το Βραβείο ποιότητας καλύτερης Ιχθυοκαλλιέργειας 2014 από το περιοδικό Γαστρονόμος

2013: Προϊον της χρονιας 2013

Το περιοδικό "Τρόφιμα και Ποτά" βράβευσε τα νέα μας αλείμματα ως  προιόν της χρονιάς 2013

2012: Χορηγος Ταινιας

Η G-fish γίνεται χορηγός στην νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" και ο Γίαννης Γεροντίδης συμμετέχει σε αυτή

2012: Βραβείο Gourmet

Για άλλη μια φορά η εταιρία μας βραβεύεται για τα προϊόντα της. Αυτή την φορά η πεστροφά μας κατακτά το βραβείο gourmet 2012

2012: 100 ελληνες που κανουν την διαφορα

Το 2012 το Έθνος βραβεύει την εταιρία μας εντάσωντας μας στους "100 ελληνες που κανουν την διαφορα"

2009: Βραβείο Gourmet

Η εταιρία μας βραβεύεται για τον οξύρυγχο από το βήμα Gourmet στα 100 καλύτερα προϊόντα.

2008:Χαβιαρι σολομου

Η γκάμα μας συνεχίζει να εμπλουτίζεται με δύο νέα μοναδικά ελληνικά προϊόντα: χαβιάρι σολομού & καπνιστό χαβιάρι σολομού

2001-2002: Σολομός

2001: Παραγωγή του μοναδικού φρέσκου Ελληνικού σολομού

2002: Κυκλοφορεί στην αγορά ο πρώτος φρέσκος Ελληνικός σολομός αλλά και ο πρώτος καπνιστός Ελληνικός σολομόςι

1998: G-Fish

Η επιχείρηση αποκτά νέο όνομα:G-Fish

1993: Ίδρυση Εργαστηρίου

Ίδρυση παραδοσιακού εργαστηρίου καπνίσματος πέστροφας

1969: Ίδρυση μονάδας

Το 1969 η οικογένεια Γεροντίδη ίδρυσε στο Καστόρι Λακωνίας μία από τις πρώτες μονάδες παραγωγής πέστροφας και σολομού στην Ελλάδα. Από τότε δεν έπαψε να βελτιώνεται και να εξελίσσεται συνεχώς, καταλήγοντας σήμερα να είναι η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που παράγει gourmet ελληνικά προϊόντα όπως: καπνιστή πέστροφα, σολομό, οξύρυγχο και χαβιάρι σολομού.